Apple gaat een stapje verder met AirPods!

Een poosje geleden hebben we het gehad over de opkomende TicPods. Een short reminder: de draadloze oordopjes van Apple, genaamd AirPods, kunnen alleen gebruikt worden voor Apple gebruikers en dus niet voor Android gebruikers. Daarom heeft het techbedrijf Mobvoi draadloze oordopjes ontworpen voor zowel Apple als Android gebruikers.

In principe hebben die oordopjes dezelfde functies. De ene is niet beter dan de andere. De enige 2 verschillen zijn de kleurkeuzes en dat je met je vinger langs de zijkant kunt vegen en tikken om het volume te regelen en van nummers te wisselen. Maar daarnaast zijn ze gelijk aan elkaar qua functies.

Nou, binnenkort gaat daar verandering in komen! Het schijnt dat Apple volgend jaar met een nieuw concept komt om deze bijzondere tandenborstel opzetstukjes nóg bekender te maken. En wat houdt dit concept dan precies in? Nou, het is niet heel apart of speciaal, maar wel handig, namelijk Noise-canceling!

Er zijn nog meer concepten onderweg voor volgend jaar, zoals hartritme-sensoren, een nieuwe oplaad case die de draadloze oplaadmat van Apple ondersteund, een draadloze chip die over stemherkenning beschikt zodat je handsfree Siri zou kunnen activeren, al dit soort uitvindingen!

Hoe veel de Noise-cancelende, hartritme metende, stem herkennende oordopjes gaan kosten is nog niet bekend, maar goedkoop zullen ze niet zijn. Mocht je ze dus graag willen hebben, dan zou ik vast gaan sparen!