Blog

Lees onze verhalen, nieuwsitems, blogs, tips en artikelen over WordPress.

Peperdure Mac Pro wordt aangezien voor kaasrasp

nieuwe Mac Pro (Apple computer) is binnenkort te koop van 5999 dollar. In reacties op social media gaat echter vooral over het smakelijke uiterlijk van de computer.

De 5 spelregels van Whatsappen

Het wemelt van de ongeschreven regels in het leven. Wetmatigheden die niemand je vertelt, maar waar iedereen een mening over lijkt te hebben.

Samsung komt met verticale televisie

Samsung komt met een nieuwe televisie ‘gericht op millennials’. The Sero is verticaal te zetten, voor het bekijken van smartphone-video’s.

Tiener eist 1 Miljard van Apple na onterechte beschuldiging van diefstal.

Tiener eist 1 Miljard van Apple na onterechte beschuldiging van diefstal.

‘Twee nieuwe iPhones krijgen drie camera’s achterop’

De twee nieuwe high-end iPhones die later dit jaar moeten verschijnen zouden een driedubbele camera krijgen, niet alleen de grootste versie.

Ikea’s eerste Sonos-speakers zijn ook tafellamp en boekenplank

Ikea en Sonos brengen deze zomer de eerste twee speakers die ze samen hebben ontwikkeld op de markt. De ene speaker in de […]

Schelden en tieren op social media: ‘te weinig context’

Wie Facebook gebruikt, kan de reacties onder een nieuwsbericht over bijvoorbeeld Zwarte Piet wel dromen. Het duurt vaak maar een paar minuten voor […]

Bed rolt snurkende partner opzij

Ford gebruikt rij-assistentietechnologie in een experimenteel bed om bedpartners aan de juiste kant van het bed te houden.

50 tips voor social media

Wil je écht impact maken met jouw socialmedia-strategie en meerwaarde halen uit de diverse socialmedia-kanalen? Onderstaande infographic van Printsome geeft 50 tips om op een goede manier social media in te zetten.

Apple gaat een stapje verder met AirPods!

Apple gaat een stapje verder met hun nieuwste concept: de AirPods.
Lees hier wat er gaat veranderen!