Digitale marketing

Van AdWords en SEO naar betaalde social media campagnes

Digitale marketing

Wij zijn strategie consultants en zijn er om u te helpen uw doelgroep te verbeteren en behoeften te verfijnen. Om te beginnen kunnen wij beginnen uw waarde propositie duidelijk te formuleren en vervolgens de juiste marketingkanalen te identificeren om uw doelgroep te bereiken.

Wij leren onze klanten online bedrijfsdoelstellingen. Wij werken daarom samen met bedrijven zowel groot als klein, lokaal en nationaal, om hun online zichtbaarheid te vergroten en uit te breiden. Wij weten hoe we de kracht van het digitale tijdperk kunnen gebruiken om merken zichtbaar te maken. We doen dit door middel van een mix van social media, digitale PR, digitale invloedscampagnes en content marketing.

Uw succes is ons succes, laten we samen aan uw online aanwezigheid bouwen.

Supreme Media Epe | Remon Bomhof

Remon Bomhof | Contactpersoon & mede-oprichter

Bel gerust met Remon via 06-23 37 03 73 of stuur een bericht via ons contactformulier.

SEO optimalisatie


SEO is een specifiek onderdeel van het online landschap. Met onze digitale marketingervaring weten wij u succesvoller op internet te maken dan je al bent. Een goed SEO marketing bedrijf zal u nooit beloven dat je in de zoekmachine van google op 1 komt te staan. Dit heb je namelijk niet in de hand. Wel kun je alles zo optimaal mogelijk instellen waardoor de google bots zo goed mogelijk uw site door scrollen voor een goed Google resultaat.

Social media

Supreme Media geeft u het beste social advies wat u kunt krijgen. We weten hoe social media marketing uw bedrijf kan laten groeien. Social media is nog steeds een hot component om online te gebruiken. Google hecht veel waarde aan social media en gebruik ervan zal uw site helpen beter geïndexeerd te worden. Voor Google zijn social media signalen een goede manier om te bepalen hoe waardevol een bepaald artikel of website is. Social media kan ook voor uw bedrijf een waardevolle toevoeging zijn.

Google AdWords

Het kost tijd en ervaring om Pay-per-Click (PPC) campagnes op een kosten effectieve manier te beheren. Supreme Media belooft een rendement die u op uw investering geeft. Betaalde zoekopdrachten is een makkelijke manier om beter gevonden te worden zodat u zich beter kunt richten op het runnen van uw bedrijf.

Regionale SEO en blogs

Maak gebruik van de kracht van regionale marketing diensten om lokaal gevonden te worden. Gebruik van regionale online kranten en ondernemingen zijn een goede manier om lokaal meer online aandacht te krijgen. Supreme Media helpt u om doormiddel van regionale attentie en blogs beter gevonden te worden.

Webdesign

Responsieve websites ontwerpen met SEO/SEA in het achterhoofd. U wilt namelijk niet alleen bezokers op elk scherm van een mobiel naar een pc, maar ook meer verkeer, leads en verkoop.

Conversie

Wat heb je aan een mooie website en veel verkeer als u geen leads naar kopers kunt omzetten? Met de conversieoptimalisatie (CRO) helpen wij u om meer leads te converteren naar de verkoop.

E-mail marketing

E-mail campagnes converteren klanten naar kopers. Laat Supreme Media een aangepaste e-mailcampagne aanmaken om uw publiek te betrekken bij uw bedrijf. Onder de traditionele marketingtechnieken is e-mailmarketing een van de beste manieren om leads te ontwikkelen en de verkoop te bevorderen.

Kopje koffie drinken?

Onze deur staat altijd open voor nieuwe ideeën en geweldige mensen. Kom eens langs op ons kantoor aan de Hammerstraat 24 te Epe!