Hosting & domeinnaam

Snelle en veilige hosting inclusief gratis domeinnaam

Hosting & domeinnaam

Bij ons kunt u een uniek op maat gemaakte website laten maken. Standaard is ons systeem te verkrijgen met mobiele website en CMS! Supreme Media is een webdesign bureau in Epe waar u bijvoorbeeld een mobiele website kan laten maken, uw domeinnaam kan laten registreren of uw website kan laten hosten. Supreme Media helpt bedrijven met het bouwen, uitbreiden en onderhouden van iedere website. Door uw site bij ons onder te brengen kunnen wij veel sneller schakelen en uw website veel beter onderhouden.

Bij het bouwen krijgt u van ons duidelijke instructies over het gebruik van de site, het is dan ook kinderlijk eenvoudig. Door het registreren van uw domeinnaam en het bouwen van een site kunt u al een stuk beter online gevonden worden. Het uitbreiden hiervan is helemaal aan u, u kunt een datumplanner toe voegen of een kleine webshop beheren. Dit zijn allemaal mogelijkheden die met behulp van ons WordPress CMS makkelijk in onderhoud te begrijpen zijn.

Supreme Media Epe | Remon Bomhof

Remon Bomhof | Contactpersoon & mede-oprichter

Bel gerust met Remon via 06-23 37 03 73 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Hosting

Alle online tools beginnen met een hosting. Hierover wordt nog wel eens te makkelijk gefacht. Er zijn bepaalde factoren waarop je moet letten bij een goede hosting, zo is de snelheid van groot belang voor je zoek rating op Google. Supreme Media helpt hierbij want potentiële klanten zullen sneller vertrekken wegens traagheid van de site. Onze hosting diensten zijn snel, betrouwbaar en als er een probleem is staan wij meteen voor u klaar.

E-mail

Bij ons hostingpakket hoort altijd een e-mail account, hierbij krijgt u ook een ruime hoeveelheid opslag voor al uw e-mails. De naam achter het apenstaartje is hetzelfde als de domeinnaam van uw website (bijvoorbeeld piet@supreme-media.nl). Afhankelijk van de grootte van uw hostingpakket heeft u meerdere e-mailadressen tot u beschikking, die u zelf aan kunt maken.

Beheer

Het beheer van een website kan veel tijd van uw bedrijf vergen. Daarom kunt u Supreme Media alle wijzigingen of toevoegingen laten doen zodat u als bedrijf hier zelf niet druk mee hoeft te zijn. Met ons systeem kunt u zelf uw website updaten en beheren. Met het WordPress content management systeem heeft u geen webbouwer meer nodig.

Advies

Een eenvoudige site (bijvoorbeeld een onepager) kan prima af met een wat kleiner hostingpakket. Bij Supreme Media geven wij advies over de bestanden en of u hierbij een medium of groot hostingpakket nodig zal hebben. Twijfelt u? Vraag het even na bij ons, wij kunnen goed voor u inschatten welk pakket u nodig zult hebben.

Kopje koffie drinken?

Onze deur staat altijd open voor nieuwe ideeën en geweldige mensen. Kom eens langs op ons kantoor aan de Hammerstraat 24 te Epe!