Web ontwerp & ontwikkeling

Wordpress website laten maken?

Web ontwerp & ontwikkeling

Ook u wilt niet alleen maar bezoekers op uw website zien, die bezoekers wil je omzetten naar kopers. Supreme Media kan voor uw bedrijf zowel een prachtig ontworpen website als een succesvolle online onderneming maken. Supreme Media kijkt naar uw bedrijf, uw bedrijfstak en uw doelgroep om een site te bouwen die precies in uw kernmarkt past.

Supreme Media ontwerpt niet alleen voor het computerscherm. We begrijpen dat de websites van vandaag er goed uit moeten zien en goed moeten presteren op allerlei apparaten. Er kijken meer mensen op mobiele apparaten dan op desktop computers, een responsive design is niet meer weg te denken. Neem contact met ons op voor een modern design dat pagina’s snel kan laden, zoekmachinevriendelijk is en dwingt uw klanten om actie te ondernemen.

Supreme Media Epe | Remon Bomhof

Remon Bomhof | Contactpersoon & mede-oprichter

Bel gerust met Remon via 06-23 37 03 73 of stuur een bericht via ons contactformulier.

Responsive ontwerp

Een responsive website past zichzelf aan aan de omgeving waarop hij getoond wordt. Uw potentiële klant bezoekt uw website tegenwoordig met een smartphone, laptop, breedbeeld desktopmonitor, iPad, tablet of zelfs zijn smartwatch. Met ons responsive ontwerp krijgt u een website die op alle apparaten van het heden en toekomst kan worden bekeken.

Website beheer

Het beheren van een bedrijfswebsite kan veel tijd in beslag nemen. U kunt ons inhuren om wijzigingen en/of componenten aan te brengen. Ook bieden wij een systeem aan waarin u zelf uw site kunt updaten en kunt beheren. Met ons eigen slimme content management systeem heeft u geen webbouwer meer nodig.

Aanpak

Uw website moet u helpen om online gevonden te worden. Om de prijs zo laag mogelijk te houden, dient er rekening gehouden te worden met een juiste volgorde, een goed systeem en een goede aanpak. Als een van deze componenten niet goed gedaan wordt, krijg je een te duur proces en dat wil niemand. Het creëren van een effectieve website krijg je door vanaf het begin goed met een klant mee te denken, en dat scheelt uiteindelijk weer in de kosten. Meer informatie over de website kosten en wat Supreme Media allemaal kan? Neem dan contact met ons op.

Hosting & domeinnamen

Dit is de plek waar uw website woont en ademt. Dat lijkt onbelangrijk, maar niet alle hosting is hetzelfde. Hoe sneller je website in een browser laadt, hoe hoger uw zoekmachine ranking in google. Hierdoor zullen potentiële klanten ook minder snel vertrekken wegens traagheid van de website. Onze hosting diensten zijn snel, betrouwbaar en als er een probleem is staan wij meteen voor u klaar. Elke dag maken wij een back-up van het volledige pakket. Ons zelfontwikkelde platform is gebouwd voor piekmomenten. Wij hosten uw website in een hoogwaardig datacenter in Nederland.

Kopje koffie drinken?

Onze deur staat altijd open voor nieuwe ideeën en geweldige mensen. Kom eens langs op ons kantoor aan de Hammerstraat 24 te Epe!