Supreme Media - Even voorstellen.. - Jacco Brink

Even voorstellen.. – Jacco Brink

Ik ben Jacco Brink, een jonge, enthousiaste media vormgever in opleiding met een passie voor fotografie. Ik volg de opleiding grafisch vormgeving op het Cibap in Zwolle, en op het moment zit ik in het 3e leerjaar. Dit leerjaar begint met een half jaar stage, welke ik uitvoer bij het bedrijf Letterline Reclame / Supreme Media, in Epe.

Naast mijn opleiding houd ik me veel bezig met fotografie. Ik fotografeer nu ongeveer 5 jaar met veel plezier voor verschillende bedrijven, maar ook veel particulier. Het is voor mij begonnen met het fotograferen van auto’s, maar dat breidde zich al snel uit met familieshoots, foto’s voor bedrijven, feesten, evenementen, motoren en later ook bruiloften.

Omdat het snel goed liep, heb ik anderhalf jaar geleden besloten er mijn bijbaan van te maken en Jacco Brink Design op te richten. Ik richt mij voornamelijk op fotografie, maar ben ook inzetbaar voor het maken van folders, logo’s, websites en ander promotiemateriaal. Het ondernemen levert mij veel meer op dan alleen geld in het laadje, ik ben zelfstandiger geworden, zakelijker en socialer.

Ik hoop met mijn frisse en kritische blik het team te versterken bij de ontwerpen die ze maken en het toepassen van fotografie op websites en verschillende social mediakanalen. Omdat ik nog op school zit krijg ik de nieuwste verbeteringen als eerst mee. Denk bijvoorbeeld aan de verbeteringen van de veel gebruikte adobe programma’s. Deze informatie neem ik mee naar het bedrijf en hiermee hoop ik een nieuwe, frisse inbreng te hebben.

Ik heb ontzettend veel zin in de rest van mijn stageperiode bij Supreme Media / Letterline. Mocht je graag een keer kennis willen maken, of heb je nog vragen, loop gerust een keer binnen!

Jacco Brink