Wat doen wij van Supreme Media nou eigenlijk?

Iedereen die Supreme Media kent die weet dat we websites bouwen. Dat is ons ding, en daar zijn we trots op! Maar we doen nog veel meer dan alleen WordPress websites maken. Supreme Media is een webdesign bedrijf met een klein team van digitale ontwerpers die allemaal hun eigen specialisme uitdragen. Samen ontwerpen wij verschillende media uitingen die bijdragen aan het succes van uw bedrijf of organisatie!

 

1 Digitale marketing.

Wij zijn er om u te helpen bij jouw digitale marketing. Allereerst kunnen wij beginnen uw waarde propositie duidelijk te formuleren, en vervolgens de juiste marketingkanalen hieraan te koppelen. Samen met de klant bespreken wij de resultaten en bepalen we de volgende stap, om nog een stap verder te gaan. Van AdWords en SEO, naar betaalde social media marketing. Supreme Media kan alles op een professionele en doeltreffende manier uitvoeren.

2 Fotografie.

Iedere website valt of staat met goede fotografie. Goede foto’s helpen de bezoekers van uw website een beeld te krijgen van de service die je aanbiedt. Fotografie is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel (naast goed geschreven teksten) van uw website. Wij willen graag de mogelijkheden met u bespreken omtrent professionele fotografie op beurzen, feestjes, evenementen, voor uw webshop of van uw bedrijf.

3 Content strategie.

In essentie is uw content marketingstrategie een samenvatting waarom je dingen doet. Waarom creëert u deze inhoud? Waarom biedt u deze dienst of dit product aan? Organisaties en bedrijven maken gebruik van contentmarketing om een vast publiek op te bouwen, en hun doelgroep te bepalen en te bereiken. Het creëren van tekst met goede kwaliteitsinhoud heeft bij ons de hoogste prioriteit. Wij streven naar het behalen van ten minste één van de volgende doelen: Lagere kosten, Verhoogde inkomsten of kwalitatief betere klanten die ook simpelweg meer te besteden hebben. Of u nou kwaliteit content nodig heeft voor social media, een website, blog, een infographic of een ander media, Supreme Media levert resultaat!

4 Huisstijl ontwikkeling.

Het ontwikkelen van een huisstijl gebeurd met de focus op een specifiek publiek. Wij van Supreme Media maken de juiste combinatie van rijke inhoud en het ontwerpen van uitingen voor bepaalde mediakanalen. Een Huisstijl ontwikkelen is niet altijd makkelijk. Het is een personalisatie van uw bedrijf of organisatie, en die is  jaren later nog steeds te gebruiken. Denk aan een logo, folder en visitekaartjes. Wij maken tijdloze designs die jaren later nog steeds relevant zijn, en altijd overal op elk mediakanaal zijn te gebruiken!

5 Web ontwerp en ontwikkeling.

En dan als laatste, inderdaad website ontwikkeling. Wij bouwen hoogwaardige websites die bezoekers omzet in klanten. Ons team van ontwerpers en content creators bouwen samen website die meestal een stijging van ruim 200% zien vanaf de lancering van de nieuwe website. Onze ontwerpers maken interactieve webervaringen met behulp van de nieuwste technieken en technologieën. De websites zijn responsive, zodat de website er goed uitziet op zowel desktop, tablet en telefoon. Bij elk ontwerp wat wij maken voor onze klant staat de gebruiker centraal. Alles wordt geoptimaliseerd voor een makkelijk te gebruiken website met een overzichtelijk ontwerp!

Wij van Supreme Media zijn altijd bereid u te woord te staan en de mogelijkheden samen met u door te nemen. U kunt ons vrijblijvend bellen of mailen via onze contactpagina.